Rüyada birinin avret yerini görmek

Rüyada birinin avret yerini görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada birinin avret yerini gördüyseniz:

  • Bozulan planlar bizim için daha kısa, faydalı veya karlı yollara girmemizi sağlayabilir.

Rüyada kadının avret yerini öpmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada avret yerini temiz görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısının avret yerini görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun avret yerini görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada babanın avret yerini görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının avret yerini görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını avret yerini görmek işlerini toparlayacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments