Rüyada kendi avret yerini temizlemek

Rüyada kendi avret yerini temizlemek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada kendi avret yerini temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin istediğiniz gibi ilerlemesini istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sevdikleri ile kavuşacağına inanılır.

Rüyada avret yerini temizlemek pişmanlığa, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada avret yeri temizlemek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendi avret yerini temizlemek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının avret yerini görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının avret yeri görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun avret yerini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına inanılır.

Rüyada avret yerini örtmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments