Rüyada mezarın üstünde yatmak

Rüyada mezarın üstünde yatmak sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, sözünde duracağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Biraz araştırma yapmanızda fayda var.

Rüyada mezarın üstünde yatmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, insanların saygısının kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde yatmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada taş üstünde yatmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su üstünde yatmak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada ateşin üstünde yatmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işarettir.

Rüyada kum üstünde yatmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak üstünde yatmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments