Rüyada mezarlık yatmak

Rüyada mezarlık yatmak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, yüzlerin asılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık yatmak gördüyseniz:

  • Belli bilgilerinizi veya yeteneklerinizi kuvvetlendirerek ya da çeşitlendirerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada mezarlık yatmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta yatmak sevinçli haberlerin alınacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üzerinde yatmak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işaret eder.

Rüyada iki mezar arasında yatmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada mezara girip yatmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada mezar üstüne yatmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın yanında yatmak evlatlarının hayrını göreceğine, yaşamını kolaylaştıracağına işarettir.

Rüyada ölünün mezarına yatmak fakirlik ve yokluk göreceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments