Rüyada ölü ve kefen görmek

Rüyada ölü ve kefen görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, dinde bilginleşeceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ölü ve kefen gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada ölüden kefen almak yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kefeni görmek istediği makama geleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine işaret eder.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret eder.

Rüyada ölüye kefen giydirmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, büyük kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, rakiplerin alt edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüp kefenlenmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada ölü birini kefende görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, işlerinden de geri kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments