Rüyada ölünün kefenini açmak

Rüyada ölünün kefenini açmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, hatalarından erken döneceğine, bereketli işler yapacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün kefenini açmak gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada ölünün kefenini açmak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, huzurunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kefen açmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, dinini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefeni açmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine inanılır.

Rüyada ölü birini kefenli görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek yeni işler peşinde koşulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kefenli ölüler görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments