Rüyada ölüp kefen giymek

Rüyada ölüp kefen giymek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüp kefen giymek gördüyseniz:

  • Sizi seven veya sizinle ilgilenen birisinin desteğini ya da yardımını alabilirsiniz.

Rüyada ölüye kefen giydirmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüp kefen giymek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada birine kefen giydirmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmek kefen giymek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada ölmeden kefen giymek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada kefen giymek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments