Rüyada ölü kefeni görmek

Rüyada ölü kefeni görmek yeni malların alınacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sevap işleyeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kefeni gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ölüye kefen giydirmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek sorunların kalmayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün kefenini açmak yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü kefenli görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kefenle görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, borcunun kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments