Rüyada karnı şiş birini görmek

Rüyada karnı şiş birini görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, keyifli günler geçireceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, mali gücünü yitireceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Rüyada karnı şiş birini gördüyseniz:

  • Gelişmeler nakit akışınızda rahatlama, işe yarar şekilde bütçe yapabilme ya da yeteneklerinizi paraya çevirme türünde etkileri olabilir.

Rüyada birini karnı şiş görmek yiyip içeceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına inanılır.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek kazancının sürekli artacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada karnında şişlik görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sözünde duracağına delalettir.

Rüyada karnı şişmiş görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalet eder.

Rüyada karnı şiş kadın görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin karnını şiş görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, kazancın katbekat artacağına yorulur.

Rüyada karnı şiş bebek görmek hayırlı işler yapacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına inanılır.

Rüyada karnı şiş görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments