Rüyada ölünün ayağının altını öpmek

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, mutluluk ve saadete, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, bir bebek sahibi olunacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine delalettir.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek gördüyseniz:

  • Nedeni olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağın altını öpmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak altını öpmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işaret eder.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulur.

Rüyada birinin ayağının altını öpmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün ayağını öpmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ölü ayağını öpmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments