Rüyada başkasının ayağının altını öpmek

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, esenlik içinde olacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına işarettir.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinize dikkat edin, hiçbirşey tarif edildiği gibi gelişmeyebilir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada ayağın altını öpmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine işarettir.

Rüyada birinin ayağının altını öpmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak altını öpmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesinin ayağını öpmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, işe zorla gidip geleceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments