Rüyada ölü saçı taramak

Rüyada ölü saçı taramak haneye bolluk ve berekete dolacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalet eder.

Rüyada ölü saçı taramak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Rüyada ölü saçı taramak mahsullerin fazlalaşacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün saçını taramak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin saçını taramak güzel bir hayat geçireceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını geriye taramak esenlik bulacağına, rahata ereceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada aynada saç taramak hayatını yoluna sokacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine yorulur.

Rüyada erkek saçı taramak kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, onunla yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin saçını taramak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçımı taramak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments