Rüyada ölü birinin saçını taramak

Rüyada ölü birinin saçını taramak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, ayrılanların kavuşacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Riskli konulara dahil olmamakta fayda var.

Rüyada ölü birinin saçını taramak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölünün saçını taramak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ölü saçı taramak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına tabir olunur.

Rüyada kırık tarakla saç taramak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının taramak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak destek için ailesiyle de konuşacağına, kurtuluşu bulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının saçını taradığını görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hile ile mal elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sarı saç taramak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments