Rüyada ölünün saçını taramak

Rüyada ölünün saçını taramak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, terslik yaşayacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün saçını taramak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimlisiniz.

Rüyada ölü birinin saçını taramak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü saçı taramak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına işaret eder.

Rüyada ölünün saçını taramak şansın ve kısmetin de açık olacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını taramak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, bilakis malının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin saçını taramak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bıçakla saç taramak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynada saçını taramak iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet eder.

Rüyada uzun saç taradığını görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments