Rüyada saçlarını geriye taramak

Rüyada saçlarını geriye taramak gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını geriye taramak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş hayatınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda hassasiyet gerektiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada saçlarını geriye taramak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını taramak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah saç taramak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının saçını taradığını görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçından bit taramak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada kızının saçını taramak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada eşinin saçını taramak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, terfi alamayacağına delalettir.

Rüyada birinin saçını taradığını görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments