Rüyada saçımı taramak

Rüyada saçımı taramak işinin her geçen gün büyüyeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçımı taramak gördüyseniz:

  • Tepkilerimizi kontrol etmemizde fayda var.

Rüyada bir başkasının saçını taramak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçını taradığını görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun saçı taramak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kızın saçını taramak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet eder.

Rüyada ayna karşısında saç taramak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet eder.

Rüyada saç taramak bit görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını taramak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada saçtan bit taramak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments