Rüyada uçan ejderha görmek

Rüyada uçan ejderha görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, borçlarından kurtulacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan ejderha gördüyseniz:

  • Maddi bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada uçan ejderha görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı ejderha görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ejderhadan kaçmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yeşil ejderha görmek çok rahat bir döneme gireceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada yavru ejderha görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ejderha yavrusu görmek sorunların çözüme kavuşacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına işarettir.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada ejderha dövmesi görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments