Rüyada altın ejderha görmek

Rüyada altın ejderha görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın ejderha gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada altın ejderha görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Rüyada denizde ejderha görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ejderha ateşi görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı ejderha görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ejderha görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine işarettir.

Rüyada iki başlı ejderha görmek iş yaşantısında hırslanacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Rüyada büyük ejderha görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine delalettir.

Rüyada ejderhaya binmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments