Rüyada ayak tabanı öpmek

Rüyada ayak tabanı öpmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, işlerinin kolaylaşacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tabanı öpmek gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz değişiklikler için girişimde bulunmalısınız.

Rüyada ayak tabanı öpmek bereket ve huzur getireceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada ayak tabanı görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli ayak tabanı görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tabanını görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, elinin de bollaşacağına alamet eder.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret eder.

Rüyada ayak tabanında kıl görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işarettir.

Rüyada ayak tabanında yara görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments