Rüyada ölü ayağı öpmek

Rüyada ölü ayağı öpmek büyük kazançlar getireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kafasının rahatlayacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine inanılır.

Rüyada ölü ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, yeni mekânlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü ayağı öpmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet eder.

Rüyada ölünün ayağını öpmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü ayağını öpmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin ayağını öpmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada annesinin ayağını öpmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya delalettir.

Rüyada bir kızın ayağını öpmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments