Rüyada bir erkeğin ayağını öpmek

Rüyada bir erkeğin ayağını öpmek kötü kişilerle karşılaşacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, kederden ve stresten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Rüyada bir erkeğin ayağını öpmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek parasız ve işsiz kalacağına, canlanacağına inanılır.

Rüyada kadın ayağı öpmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, rakipsiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak altını öpmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek ardından yeni bir işe gireceğine, karısının çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada annesinin ayağını öpmek verimli ve bereketli işler yapacağına, bir daha kopmayacağına yorulur.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet eder.

Rüyada kocanın ayağını öpmek evine bereket geleceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments