Rüyada oltayla balık avlamak

Rüyada oltayla balık avlamak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Rüyada oltayla balık avlamak gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada oltayla balık avlamak sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına delalet eder.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada oltayla balık tutmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık oltası görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada balık oltası almak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments