Rüyada balık oltası görmek

Rüyada balık oltası görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalettir.

Rüyada balık oltası gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya inanılması zor şeylere para yatırabilirsiniz.

Rüyada olta balık tutmak helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada oltayla balık yakalamak sağlığın bozulma noktasına geleceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla balık tutmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak yol yordam öğretileceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına delalet eder.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oltada balık görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, kindar olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments