Rüyada oltayla büyük balık tutmak

Rüyada oltayla büyük balık tutmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kısmetlerin çoğalacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissedecekseniz bir tatile çıkmaktan daha güzel bir şey olmayabilir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak yapacağı planların altüst olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada olta balık tutmak el üstünde tutulacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada oltayla balık tutmak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, dininden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına tabir olunur.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük olta görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulmaktadır.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments