Rüyada balık oltasına takılmak

Rüyada balık oltasına takılmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, şansa, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık oltasına takılmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalınması gerekiyor.

Rüyada balık oltasına takılmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada oltaya takılmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sorunların çabucak halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada olta balık tutmak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada balık oltası bulmak çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulur.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak hastalıklarından kurtulacağına, kasasının daha çok para dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada oltayla balık avlamak çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına inanılır.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, aile içinde bazı gerginlikler olacağına rivayet eder.

Rüyada oltada balık görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments