Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, büyük başarı kazanacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulur.

Rüyada oltayla balık yakaladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak ayağa kalkacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada oltayla balık yakalamak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına delalet eder.

Rüyada oltayla timsah yakalamak arif kimselerden sayılacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada oltayla yılan yakalamak çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada oltayla köpek yakalamak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada balık oltası görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments