Rüyada olta görmek

Rüyada olta görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada olta gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Rüyada balık oltasına takılmak sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Rüyada olta ipi görmek ömür boyu başarılı olacağına, devlete hizmet etmeye delalet eder.

Rüyada oltaya yakalanmak parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde olta atmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada oltayla köpek yakalamak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, yaralarına da merhem olacağına işarettir.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak işlerinin hep yolunda gideceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakalamak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırık olta görmek büyük bir karar verileceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments