Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine delalet eder.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek çok zor günler yaşayacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada balık oltası bulmak gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına inanılır.

Rüyada oltayla balık yakalamak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada balık oltasına takılmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oltada balık görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yüksek bir makamı olacağına işarettir.

Rüyada oltayla balık avlamak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments