Rüyada oltaya yakalanmak

Rüyada oltaya yakalanmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oltaya yakalanmak gördüyseniz:

  • Aile içindeki bir eşya veya para ile ilgili bir tartışmaya girebilirsin.

Rüyada oltaya yakalanmak şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada olta yapmak kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kendisini ona adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada oltayla yılan yakalamak böylece hayatının kolaylaşacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada göle olta atmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada olta ipi görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına yorulmaktadır.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak insanlar tarafından tanınan biri olacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada balık oltası görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments