Rüyada sultan papağanı görmek

Rüyada sultan papağanı görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada sultan papağanı gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız nabızları yükseltse de, size katılımda bulunmak isteyebilecek kişileri size çekebilir.

Rüyada sultan papağanı görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pir sultan abdal görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına inanılır.

Rüyada fatih sultan mehmet in kabrini görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada emir sultanı görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada eyüp sultanı görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada haseki sultan görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sultan elbisesi giymek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret eder.

Rüyada emir sultan hazretlerini görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments