Rüyada atın ayağını kesmek

Rüyada atın ayağını kesmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada atın ayağını kesmek gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada atın ayağını kesmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnağının kesmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, pişman olacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi ayağını kesmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada ayağını kesmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına işarettir.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak bileğini kesmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments