Rüyada kendi ayağını kesmek

Rüyada kendi ayağını kesmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kendi ayağını kesmek gördüyseniz:

  • Şüphecilik sorunlara neden olabilir.

Rüyada ayak tırnağı kesmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağı cam kesmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin ayağını kesmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işarettir.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine delalettir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ayak kıllarını kesmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağı kesmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulur.

Rüyada ayak bileğini kesmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments