Rüyada ayağını kesmek

Rüyada ayağını kesmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, patron olunacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada ayağını kesmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek veya yaptığınız bağlantılar kanalıyla daha iyi bir hayat kurmak için gereken her şeye sahipsiniz.

Rüyada ayağı cam kesmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin ayağını kesmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarını kesmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesmek rahat nedir öğreneceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada örümceğin ayaklarını kesmek daha sık bir araya geleceğine, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine tabir olunur.

Rüyada ayak parmağı kesmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments