Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal veya materyal bir ilişkinin bozularak negatif veya pozitif her hangi bir sonucun alınması gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayak tırnağını kesmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada ayak tırnak kesmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, dileklerinin de kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek güzel bir hayatı olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments