Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek

Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla iletişime geçmek veya eski fikirleri canlandırmak faydalı olabilir.

Rüyada babasının el öpmek işten eve bir hayat yaşayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü babanın elini öpmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın elini öpmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek şeref ve haysiyetin artacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments