Rüyada babanın el öpmek

Rüyada babanın el öpmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hastalıkların uzak duracağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Rüyada babanın el öpmek gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan ya da baskı uygulayan kişilere dikkat edin.

Rüyada anne baba eli öpmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın el öpmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü babanın elini öpmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, işlerin aksamayacağına işaret eder.

Rüyada babasının elini öpmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada baba el öpmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments