Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işaret eder.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız sadece hayal seviyesinde kalabilir.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada vefat etmiş birinin elini öpmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vefat eden babayı öpmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada vefat etmiş birini öpmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, kötüyse düzeleceğine inanılır.

Rüyada vefat etmiş babasını görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine yorulur.

Rüyada babayı vefat etmiş görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine yorulur.

Rüyada vefat etmiş babaya sarılmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalettir.

Rüyada vefat etmiş anne baba görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments