Rüyada bebeğin ayağını öpmek

Rüyada bebeğin ayağını öpmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işarettir.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Ne yapalım, katlanmak zorundasınız.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet eder.

Rüyada bebek ayağı öpmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine yorulur.

Rüyada ayağı öpmek sağlık sorunlarının artacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada anne ayağını öpmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine delalet eder.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kadının ayağını öpmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada bayan ayağı öpmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments