Rüyada öküzün vurduğunu görmek

Rüyada öküzün vurduğunu görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, uykusuz geceler yaşanacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada öküzün vurduğunu gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk yaşayacaksınız.

Rüyada öküzün vurduğunu görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine işarettir.

Rüyada kendini vurduğunu görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalettir.

Rüyada birinin birini silahla vurduğunu görmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, iş ve mekan değiştireceğine delalettir.

Rüyada karga vurduğunu görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, üzgün ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada kızına vurduğunu görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine işarettir.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret eder.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments