Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz iş veya planlara, daha fazla ilgi göstermeniz ya da dikkat etmeniz durumunda çok önemli noktalara taşınabilirler.

Rüyada silahla vurduğunu görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, daha güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin birini silahla vurduğunu görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına inanılır.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek birçok işin birlikte yapılacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek canını ve malını hiçe sayacağına, hayatınızın neşe dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, problemlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments