Rüyada kendini vurduğunu görmek

Rüyada kendini vurduğunu görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini vurduğunu gördüyseniz:

  • Üstlendiğiniz yeni işlerde öğrenecekleriniz maddi gelirlerinizin artışında etkili olabilir.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Rüyada domuz vurduğunu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına delalet eder.

Rüyada karga vurduğunu görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine işaret eder.

Rüyada balinanın kıyıya vurduğunu görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek duygularının karşılık göreceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını sıfıra vurdurmak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, çok iyi mevkilere geleceğine alamet eder.

Rüyada arabayı vurduğunu görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments