Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, büyük atılımların yapılacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Rüyada silahla kendini vurduğunu gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda yönlendirmeye veya ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada birinin birini silahla vurduğunu görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurduğunu görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek düşmanların önlerinin açılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments