Rüyada karga vurduğunu görmek

Rüyada karga vurduğunu görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, tüm parasını kaybedeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine rivayet eder.

Rüyada karga vurduğunu gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Rüyada karga vurduğunu görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, duygularının karşılık göreceğine işaret eder.

Rüyada arabayı vurduğunu görmek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada igne vurdurmak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada birine vurduğunu görmek başarıya giden yolların açılacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan vurduğunu görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet eder.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, çabalarının boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada atın vurduğunu görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada birinin seni vurduğunu görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, psikolojik olarak düzeleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments