Rüyada kızına vurduğunu görmek

Rüyada kızına vurduğunu görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kızına vurduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada kızına vurduğunu görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurt vurduğunu görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine yorulur.

Rüyada arabayı vurduğunu görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, para pul sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada karga vurduğunu görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kul hakkına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balinanın karaya vurduğunu görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada keklik vurduğunu görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada atın vurduğunu görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek rahat bir hayat sağlayacağına, işlerinin hemen hallolacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments