Rüyada okulda merdiven çıkmak

Rüyada okulda merdiven çıkmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işarettir.

Rüyada okulda merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Paranızı size getirisi olacak şekilde harcamalı veya değerlendirmelisiniz.

Rüyada okul merdiveni çıkmak kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada okulda merdiven çıkmak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine inanılır.

Rüyada okul merdiveni görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada okul merdiveninden inmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işarettir.

Rüyada okul merdivenlerinden inmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına işarettir.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada okuldan çıkmak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments