Rüyada okuldan çıkmak

Rüyada okuldan çıkmak yükünün azalacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet eder.

Rüyada okuldan çıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir veya sevdiğiniz bir akrabanızın sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak tamamen içine kapanacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada okuldan çıkmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada okulda merdiven çıkmak borçların yakın zaman içinde biteceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına delalet eder.

Rüyada okul merdiveni çıkmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada okul kapısından çıkmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada okul yurdunda kalmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada okulda namaz kıldığını görmek başarılarının devam edeceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarihi okul görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments