Rüyada okul merdiveni görmek

Rüyada okul merdiveni görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul merdiveni gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Rüyada okulda merdiven çıkmak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada okul merdiveni çıkmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya alamet etmektedir.

Rüyada okul merdiveninden inmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak başarısız ve mutsuz olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına inanılır.

Rüyada okul merdivenlerinden inmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul merdiveni görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada okulda ders işlemek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, saygınlığının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments