Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, hastalıkların iyileşeceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, ağız tadının kaçacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Rüyada okul merdiveni çıkmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Rüyada okulda merdiven çıkmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada okul merdivenlerinden inmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işarettir.

Rüyada okul merdiveninden inmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek kötü haberler alınacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına alamet eder.

Rüyada okul merdiveni görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okuldan çıkmak tartışmaların sonlandırılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments