Rüyada okul merdiveni çıkmak

Rüyada okul merdiveni çıkmak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına inanılır.

Rüyada okul merdiveni çıkmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle zaman geçirebilir, ilginizi çeken konuları araştırabilirsiniz.

Rüyada okulda merdiven çıkmak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına inanılır.

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine işaret eder.

Rüyada okul merdiveni çıkmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada okul merdiveni görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına delalet eder.

Rüyada okul merdiveninden inmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına alamet eder.

Rüyada okul merdivenlerinden inmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulur.

Rüyada okul kapısından çıkmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments