Rüyada gözden yaralanmak

Rüyada gözden yaralanmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına inanılır.

Rüyada gözden yaralanmak gördüyseniz:

  • Kendinize yüksek hedefler koymalısınız.

Rüyada gözde yara görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada gözden yaralanmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada gözde yara olduğunu görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada gözde çıban görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözde ben görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada gözde far görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine delalet eder.

Rüyada gözden kan görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işarettir.

Rüyada gözde nur görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments